Slušný Lenovo servis - Bit Servis

August 22nd, 2009 by Jakub Lucký

Nedávno jsem už nevydržel rachocení svého Thinkpadu, respektive jeho větráku, a rozhodl jsem se ho dát do servisu. Zapátral jsem na internetu po autorizovaných Lenovo/IBM servisech, protože notebook je ještě v záruce.

To bylo první příjemné překvapení, na rozdíl od Asusu, který má jeden jediný centrální servis a to ještě v Ostravě, Lenovo jich má po Praze desítky a několik z nich dokonce nedaleko mého bydliště. Zasondoval jsem ještě na Jabberu a DragonJake mi doporučil Bit Servis, který dokonce není příliš daleko ode mě.

Do servisu jsem se vydal v pátek dopoledne, protože jsem odpoledne odjížděl na delší dobu pryč do míst, kde bych notebooku stejně moc neužil. Z Kačerova jsem byl za chvilku na místě (autobus jede cca 10 minut) a nastal asi jediný problém celé akce. Zjistit kudy dovnitř. Nejistě jsem zazvonil na dveřích, dlouho se nikdo neozýval a už jsem skoro začínal mít vztek, že jsem jel zbytečně, ale nakonec se dveře otevřeli a já vstoupil dovnitř. Pak už to šlo ráz na ráz. Slečna, která reklamaci vyřizovala jen zadala sériové číslo do systému, řekla mi, že mám ještě rok a půl záruku, zapsala do protokolu o předání i UltraBay zařízení, které bylo zasunuto v notebooku a varovala mne, že jeden z techniků má dovolenou a že to bude trvat trochu dýl. To mě zamrzelo, ale co se dá dělat.

Za 10 minut už jsem čekal na autobus zpátky na Kačerov a se svým odjezdem  jsem na celou věc defakto zapomněl. Hned v pondělí se mi ozvalo neznámé číslo, z něj se ozvala slečna, která se mnou v pátek vyřizovala reklamaci, aby mi řekla, že oprava notebooku je hotova…

Shrnuto: Rychlý a zcela bezproblémový servis

Leave a Reply