Kdopak mě to čte?

January 3rd, 2008 by Jakub Lucký

Jsem od přírody zvědavý a tak pravidelně sleduju Googlí i Toplistí statistiky o tom, kdo mě čte, odkud přišel a podobně… Můj blogísek sice nenavštěvují žádné masy lidí, asi tu na to nemám dost záživný či kontroverzní obsah, nebo jsem málo populární osobnost (díkybohu).

Co mě ale trošku překvapuje, že se u mě na blogísku objevuje minimální množství komentářů, ačkoliv mě pár lidí má v RSS (nejen ti stálí, kteří mě denně potkávají ať už fyzicky nebo na Jabberu, kterých bych RSS mohl dělat sám…)

Tak by mne opravdu zajímalo, kdo mne opravdu čte…
Nebojte se ozvat, třeba v místních komentářích

Nakonec ještě dodávám pár více či méně vtipných Top Search Queries z Googla a Seznamu:

  • Hleny v krku
  • Stékání hlenů do krku
  • Mysqldump
  • Bashovat
  • Profesionální deformace zdravotníka
  • Itunes česky
  • blogísek
  • stream

7 Responses to “Kdopak mě to čte?”

  1. Thomas Says:

    Ahoj, nahodne jsem pred par mesici nasel tvuj blog a pravidelne jej ctu. Mas podobne zajmy jako ja. Moc dobre se tvuj blog cte. Rad vzpominam na prihodu, ktera se ti stala v autobuse (maminka s ditetem) :D. Mam ho pridan ve sve rss ctecce.

  2. Dragon Jake Says:

    Náhodou Tvůj blogýsek je fajn a čtu ho moc rád… já nejsem kecací typ, takže komentuji málokterý článek… ale věř, že se mi líbí ;)

  3. Jakub Lucký Says:

    [samochvála]O líbivosti a čtivosti svého blogísku vůbec nepochybuji[/samochvála], spíš mě zajímá, kdo to vlastně čte, kromě zaběhnuté skupiny o které vím :)

    Thomas: Nevzpomeneš si, kde jsi mě našel? :)

  4. Thomas Says:

    Jakub Lucký: Tak to si uz nepamatuju. Nekde asi byl odkaz na nejakem blogu, nebo mozna na ABClinuxu.cz

  5. Whitek Says:

    ja te nectu, ale pridavam si tenhle komentar, aby se me zvedlo SEO : P

    Pred nejakou dobou jsem te mel v RSSce v Mirande, ale porad si me spamoval, i kdyz se nic nezmenilo na tvem blogu. A tak jsi byl odstranen. (a navic tvuj Jabber/ICQ je skoro tak stejne spolehlive jako jaka koliv jina RSS ctecka a prinasi stejne mnozstvi informaci ; )

    Ale ted prichazim na RSS v Opere, takze dostanes podminecne milost…

  6. Želva Says:

    Ahoj,

    čtu tě proto, jelikož bych chtěl vědět, kam se poděl náš guru z fóra. Nejdřív jsem ani nechápal rozdíl mezi adminem a moderátorem, protože ty a Vojta jste byli úplně na stjené úrovni ;-)

    Měj se a někdy k nám prosím nachvilku zabrousej.

  7. Jakub Lucký Says:

    Želva: guru pomalu ale jistě zmizel… nemám čas věnovat se fóru, protože mám i spoustu jiných věcí, navíc jsem se rozloučil s Ubuntu, takže bych tam stejně nebyl moc platný…

Leave a Reply